Doğal Nar Ekşis
Nar ekşisi, özenle seçilen narların doğal yöntemlerle kaynatılıp yoğunlaştırılmasıyla elde edilen geleneksel bir lezzettir. Kendine has ekşi-tatlı aromasıyla sofraların vazgeçilmezi olan nar ekşisi, salatalardan et yemeklerine kadar pek çok tarifte kullanılabilir. Doğallığı ve yoğun kıvamıyla hem lezzet katar hem de yemeklere zenginlik sunar.
Şeker pancarı pekmezi,
Şeker pancarı pekmezi, özenle seçilen şeker pancarlarının kaynatılıp yoğunlaştırılmasıyla elde edilen doğal bir üründür. Kendine özgü aroması ve yoğun kıvamıyla kahvaltılarda, tatlılarda veya içeceklerde kullanılabilir. Geleneksel yöntemlerle hazırlanan şeker pancarı pekmezi, doğal tat arayanların sofralarına farklı bir lezzet katabilir.
Keçiboynuzu özü, Akdeniz ikliminde yetişen keçiboynuzu (harnup) meyvesinden elde edilen yoğun ve doğal bir besin kaynağıdır.
Kozalak şurubu, çam ağaçlarının genç kozalaklarından tamamen doğal yöntemlerle hazırlanan şifalı bir üründür.
Doğal Kuşburnu Marmelatı;
Yüksek oranda C vitamini, antioksidan ve çeşitli mineraller içeren kuşburnu, yüzyıllardır sağlık için tüketilen bir bitkidir.
Doğal Hünnap Özü ,
Yüksek antioksidan, vitamin ve mineral içeriği sayesinde yüzyıllardır geleneksel şifa kaynakları arasında yer alır.
Süt Reçeli ;
Eşsiz bir lezzete sahip olan süt reçelimiz Jersey İnek sütü ve Pancar şekeri kullanılarak üretilmiştir.
Doğal Yaban Mersini Özü;
Doğal yaban mersini özü, yaban mersini meyvelerinin suyunun ve aktif bileşenlerinin yoğunlaştırılmasıyla elde edilen, besleyici değeri yüksek bir üründür.
Çam kozalağı şurubu, özellikle Anadolu ve Orta Asya coğrafyasında, nesilden nesile aktarılan kadim bir bilgeliğin ürünüdür.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.