El-Şifa Doğal Fermente Şeftali Sirkesi,
Şeftali meyvesi; A, C, E vitaminleri, potasyum, magnezyum ve lif bakımından oldukça zengindir. Fermente edilerek elde edilen şeftali sirkesi, meyvenin doğal özelliklerini taşırken kendine özgü bir aroma sunar. Sofralarda lezzet verici olarak kullanılabildiği gibi, geleneksel olarak farklı amaçlarla da tercih edilmektedir.
Neden El-Şifa Şeftali Sirkesi Tercih Etmelisiniz?
- Pastörize Edilmemiştir.
- Işıl işlem Görmemiştir.
- %100 Dağlardan toplatılmış Şeftali Kullanılarak Elde Edilmiştir.
- Kaynak Suyu ile yapılmıştır.
- Glüten İçermez.
- Fermente için Bal kullanılmıştır.
- Toz şeker kullanılmaz
- Sirke mayası, Sirke anası kullanılmamıştır.
- Sirke özelliğini bozan kaya tuzu, nohut, bulgur, ekmek vs. gibi ajanla kesinlikle kullanılmamıştır.
El-Şifa Doğal Fermente Şeftali Sirkesi Saklama Koşulları:
Oda sıcaklığında, kapağı kapalı olarak muhafaza edilmelidir. Kapağı açılınca, fermantasyon hızlanacağı için, renk değişimi ve tabanda tortulaşma olabilir. Asit derecesi: %4
Sirke süresiz kullanılabilir.
El-Şifa Doğal Fermente Şeftali Sirkesi İçindekiler:
Doğal ortamdan toplanmış Şeftali, Kaynak suyu ve Çiçek Balı.
Şeftali Sirkesi:
🍑 Antioksidan zenginliği: Şeftalide bulunan C vitamini ve polifenoller, vücudu serbest radikallere karşı korumaya destek olabilir.
🍑 Sindirim dostu olabilir: Fermente yapısı sayesinde bağırsak hareketlerini destekleyebileceği, hazmı kolaylaştırabileceği ifade edilmektedir.
🍑 Cilt sağlığını destekleme potansiyeli: İçerdiği vitaminler, ciltte canlılık ve tazelik hissi uyandırabilir.
🍑 Bağışıklık için destekleyici: Vitamin ve mineraller, özellikle mevsimsel değişimlerde vücudu güçlendirmeye yardımcı olabilir.
🍑 Doğal enerji kaynağı: Meyvenin doğal şekerleri fermantasyonla asidik bir yapıya dönüşürken, vücuda canlılık verebilecek bir özellik kazandırabilir.
Bilgilendirme: İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel destek ürünleri ile ilgili, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç değil, bitkisel destek ürünüdür.